E-learning

Intelligent Bewegen

Leer vanaf je eigen computer de theorie achter Intelligent Bewegen. De e-learning bevat wetenschappelijke onderbouwing, inspiratie en oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Aan de hand van vier video’s word je meegenomen in de wetenschap achter een hoger doel, hoe dit de motivatie van deelnemers wat betreft hun gedragsverandering zou kunnen vergroten, de link tussen lichaam en geest en wat de meerwaarde is van werken met cognitieve, emotionele en fysieke vaardigheden in beweging.

€ 250,-

SPAT KennisTool
Je eindigt de e-learning met de opdracht om een oefening te ontwerpen aan de hand van de methodiek. Na het invullen van deze oefening krijg je feedback van één van de SPAT coaches én mag je nog twee weken gratis gebruik maken van de SPAT Kennistool. Hierin vind je onder meer honderden oefeningen gemaakt door professionals die ook werken met de methodiek.

Doorstromen naar de meerdaagse training Intelligent Bewegen
Deze e-learning is tegelijk het eerste onderdeel van de meerdaagse training Intelligent Bewegen. Ben je na het volgen van de e-learning enthousiast en besluit je de meerdaagse training te volgen? Dan worden de kosten van de e-learning verrekend met de prijs van de meerdaagse training.

Na deze E-learning heb je:

  • kennisgemaakt met de theorie achter Intelligent Bewegen
  • de methode kunnen proeven door er zelf mee aan de slag te gaan
  • gewerkt met de SPAT KennisTool (waar je naderhand nog twee weken gratis gebruik van mag maken)

“Een fijne manier om vanuit huis de theorie achter Intelligent Bewegen eigen te maken.”

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?