Een voorproefje

Vind je de SPAT Academy interessant, maar weet je nog niet zeker of het bij je past? Schrijf je dan in voor een Academy Try-out. Dat kan 1-op-1 of inhouse. Zo krijg je meer gevoel bij de methode en kun je voor jezelf bepalen of Intelligent Bewegen iets voor je is. Scroll verder naar beneden of neem contact met ons op.

Neem contact op

“Een leuke manier om kennis te maken met Intelligent Bewegen in de praktijk en het effect van de methode gelijk in werking te zien.”

1-op-1

Samen met één van de SPAT coaches ervaar je in 1,5 uur de methode. Aan de hand van jouw achtergrond en vraag wordt de try-out persoonlijk ingericht. De prijs van een Try-out is € 120,- (excl. btw). Blijf je enthousiast en schrijf jij je in voor de meerdaagse training, dan ontvang je de helft van het betaalde bedrag terug als korting.

Inhouse

Is intelligent bewegen mogelijk interessant voor jouw medewerkers of collega’s? Dan bieden we de mogelijkheid om inhouse te proeven aan de methode. Met jouw collega’s ervaar je in 2 uur wat de methode inhoudt en ga je aan de slag met een relevante casus. Zo krijg je meer gevoel bij wat intelligent bewegen precies inhoudt. Neem contact op voor een offerte.

Neem contact op

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?