Openbaar Ministerie

Ruim 5.000 medewerkers van het Openbaar Ministerie werken aan hun vitaliteit met de Faciliteit Inzetbaarheid en Talentontwikkeling (FIT). SPAT Verandert ontwikkelt en realiseert het trainingsaanbod van het programma ‘Fit zijn, worden en blijven’, dat bestaat uit webinars, workshops, trainingen en coaching on the job. De medewerkers kunnen het hele jaar door deelnemen aan het programma, dat zich specifiek richt op praktische hulp om bijvoorbeeld meer te bewegen, slimmer om te gaan met tijd of beter te slapen. Door het aanbieden van dit programma vertrekt het OM het gevoel van autonomie, competent-zijn en de verbinding met collega’s onderling. Bekijk hier het persbericht.

SPAT Verandert verzorgt tevens teambuildingsactiviteiten voor aparte afdelingen van het Openbaar Ministerie en tijdens de Coronacrisis heeft het videopakket medewerkers geholpen om thuis intelligent te bewegen.

“Er worden iedere dag hoge eisen gesteld aan onze medewerkers en leidinggevenden bij het OM. Het is belangrijk om onze medewerkers bij te staan zodat iedereen goed, gezond en met plezier hun werk kan doen.”

– Safira Alladin, coördinator FIT programma Openbaar Ministerie

Zij gingen u voor

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?