Christa

Structuur en positieve energie

Christa

Stuiterend en vol positieve energie staan Fabio en Jelle op een zaterdagmiddag in mijn keuken. Mijn huisgenoot hijst zich ondertussen in haar sportkleding voor een sportieve uitdaging met deze twee coaches. Ik maak kennis met Fabio en Jelle en een aantal weken later sta ik op de open dag die ze organiseren. Tijdens de open dag word ik enthousiast over het trainen bij SPAT. Vooral vanwege de persoonlijke uitstraling van beide coaches en de visie die ze hebben op veranderen in combinatie met sport. Ik schrijf me in voor het programma Bewust Intensief I!

Betrokken coaches

Fabio D’Agata

Oprichter | Auteur | Spreker
Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam.

Jelle Bouma

Coach | Trainer
Als je in beweging komt kan ik zien wie je bent, daar ligt mijn kracht.

Structuur en positieve energie
De trainingen op woensdagavond en zaterdagochtend geven mij structuur en positieve energie. Precies datgene wat ik nodig heb nadat mijn relatie na 8 jaar op zijn einde is gelopen. Door SPAT heb ik twee vaste sportmomenten in de week ingebouwd. En waar ik gewend was om alleen te trainen, worden de trainingen nu tot in de puntjes voor mij geregeld. De positiviteit vind ik terug in de mindset van de coaches en mijn mede sporters (een kleine groep van 12). Iedereen is gedreven een goede training te draaien en het doen van oefeningen in buddy-vorm maakt dat vooral erg leuk en stimuleert mij enorm.

Meer succesverhalen

Energie nodig

Tijdens mijn werk op kantoor bij Deloitte ben ik erg druk in mijn hoofd maar fysiek gezien zit ik de hele dag. Behalve het feit dat dit best wel saai kan zijn is het ook niet goed voor mijn lichaam.

Lees meer
- Hugo

Proefschrift schrijven

Ik wilde o.a. meer aandacht en focus creëren, gerelateerd aan het schrijven van een proefschrift waar ik mee bezig ben. Meer sporten zou, zo was en is mijn overtuiging, leiden tot betere werkprestaties.

Lees meer
- Jeanet

Kwaadaardige tumor

Binnen 1 minuut kan je hele leven, en alles wat je hebt bereikt op je 30ste, in 1 keer drastisch veranderen. Dat kan. Het overkwam mij ruim 2 jaar geleden; in mijn lichaam zat een kwaadaardige tumor.

Lees meer
- Marloes

In je kracht staan
Jelle en Fabio zetten je in je kracht. Ze motiveren mij het maximale uit de oefeningen en daarmee uit het programma te halen. Soms betekent dit een extra tandje erbij; meer kracht, meer conditie. Maar juist ook door te focussen op het goed ademhalen, herstel tussen de blokken en creëren van positieve gedachten (affirmaties). Ik ben prestatiegericht ingesteld. Ik weet altijd wel een stap extra te zetten. Maar juist het bewust zijn van de momenten dat je al op je maximum zit (in het ‘rood’ zit), is voor mij erg waardevol. Met het programma Bewust Intensief II wil ik ontdekken hoe deze balans mij nog krachtiger maakt. Het prestatiegerichte zal er voorlopig (misschien wel altijd?) in blijven zitten. Ik heb me inmiddels ingeschreven voor mijn derde marathon!

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?