Harlette de Ree

Harlette de Ree

Als Toegepast Psycholoog en iemand die graag veel in beweging is, zie ik de voordelen, en soms de noodzaak van het integreren van het lichaam met de geest en andersom. Hier heb ik vanuit verschillende hoeken kennis mee mogen maken, onder meer tijdens een studieprogramma buitensport educatie. Na een ingrijpende knieblessure met een lange en zware revalidatie realiseerde ik zelf ook wat het belang is van een juiste connectie tussen lichaam en geest. Een gezonde en ondersteunende relatie met mijn eigen lichaam was de sleutel tot mijn herstel.

De mens is tot veel moois in staat, en altijd in ontwikkeling. Zodra we realiseren dat we allemaal aan iets kunnen werken voor positieve verandering, wordt de stap ernaartoe meteen kleiner. Samen met SPAT Verandert werk ik aan deze processen, in kleine en grote onderdelen van het werk.

Mijn kwaliteit ligt in luisteren zonder oordeel en samenwerking stimuleren, zodat iedereen op één lijn staat binnen het team!

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?