Juliëtte van Eeten

Juliëtte van Eeten

Accepteren wie je bent, de relatie met jezelf verbeteren en je eigen ruimte leren innemen. Dat is waar ik jou bij kan helpen. Ik ben Juliëtte van Eeten, weerbaarheidstrainer en beweegcoach. Ik herstel de relatie met jezelf, ik laat je voelen wat jouw drijvende kracht is en wie je diep van binnen echt bent.

We zijn allemaal anders en toch willen we allemaal op elkaar lijken en erbij horen. Ik leer je hoe je jezelf kan zijn, je voor jezelf leert opkomen, niet alleen naar anderen toe, maar in eerste instantie naar jezelf. Want de acceptatie van anderen, is niets anders dan acceptatie van jezelf. Ik leer je de relatie met jezelf te herstellen, jezelf te accepteren zoals je bent en te omarmen wie je bent. Waarbij je niet meer vecht tegen jezelf, maar die energie gebruikt om de beste versie van jezelf te worden. Middels beweegsessies maken we niet alleen je gedrag inzichtelijk, maar zetten we ook de stappen richting gedragsverandering.

Krachtpatser-programma

INFO Contact

Ik geloof in de kracht van het individu, van jezelf mogen en durven zijn. Ik geloof in ieders unieke kracht en dat dat de wereld mooier maakt. Als Personal Trainer heb ik veel mensen mogen begeleiden, zowel op individueel als op groepsniveau. Maar hier miste ik de verdieping van het coachen. Waarom doe je wat je doet? Met de SPAT Methode vond ik de verdieping waar ik naar op zoek was en begeleid ik mensen veel meer naar de persoon die zij in werkelijkheid zijn.

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01