Ineke

Echt geweldig om met man, kinderen en vrienden dit te doen!

Ineke

Sportschoenen aan! 18 jaar getrouwd… En met 17,5 jaar was bij mij de knop al omgegaan. Nee, niet dat ik weg wilde rennen. Sterker nog, dat zou me niet eens lukken. Dus weg met de kilo’s en sportschoenen aan. En in dat halve jaar dan gebeurt er wat. Van stiekem in het donker wat oefeningen doen zodat niemand je ziet, tot er vol voor durven te gaan met je gezin en je vrienden. Dus op onze 18 jaarlijkse huwelijksdag geen mooie kleren, maar onze sport outfits! Bij iedereen toch een gezonde spanning, want wat kan je verwachten van een training van SPAT? Maar eenmaal op pad, vanaf ons huis, bleek dat iedereen gewoon lekker meekon. Samen uit, samen thuis.

Betrokken coach

Fabio D’Agata

Oprichter | Auteur | Spreker
Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam.

Lachspieren
We hebben een geweldige middag gehad. Geweldig ook om dat vanuit je voordeur te kunnen doen. Het is inmiddels een dag later. Behalve een beetje spierpijn in mijn bovenbenen voel ik ook nog andere spieren. Lachspieren. Want plezier heb ik gehad. Echt geweldig om met man, kinderen en vrienden dit te doen!

Andere succesverhalen

Gezond en sterk

Een extra motivatie was dat een van mijn beste vrienden ernstig ziek was geworden in het afgelopen jaar, waardoor ik stil stond bij het feit dat het leven je lam kan slaan. Ik wilde gezond en sterk worden!

Lees meer
- Annemiek

Leren genieten

Het was voor mij een leermoment dat ik niet constant meer moet willen, maar dat momenten van ontspanning en genieten van je prestaties ook belangrijke momenten zijn in een training.

Lees meer
- Rowan

Proefschrift schrijven

Ik wilde o.a. meer aandacht en focus creëren, gerelateerd aan het schrijven van een proefschrift waar ik mee bezig ben. Meer sporten zou, zo was en is mijn overtuiging, leiden tot betere werkprestaties.

Lees meer
- Jeanet
©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01